|

Dursun Özbek: Lucescu'ya teklif yaptım, bekliyoruz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, LİG TV'de katıldığı programda sarı kırmızılılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, 'Lucescu'yu Galatasaray'da görmek isterim. İlk tercihlerimden biridir. Telefonda kendisiyle görüştük, süre istedi.' diye konuştu.

Yeni Şafak
15:12 - 18/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:41 - 18/05/2016 Çarşamba
Diğer
Dursun Özbek (Galatasaray Başkanı)
Dursun Özbek (Galatasaray Başkanı)

Galatasaray'da Dursun Özbek, Lig TV'de katıldığı programda sarı kırmızılıların gündemine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.



Kongre konusu


''Galatasaray'da kongreyi her zaman toplamak mümkün. Genel kuruldan benim kaçınmam, sakınmam mümkün değil. Camianın en önde gelenleri genel kuruldur, sonra taraftarlardır. Taraftarların söylediğini de dikkate alıyoruz.

Seçim isteniyorsa seçimin nasıl gündeme geleceği ve yapılacağı tüzükte yazıyor, belli. Divan'da böyle bir talep olmuyor. Ben seçilirken genel kurul bana bu emaneti 3 yıllığına verdi. 3 yıllık planlarımı yaptım, sorunları çok iyi bilen biriyim. Galatasaray'ın seçilmiş ekibinin kendi içinde kırgınlığı olamaz. Böyle bir şey söz konusu değil. Yönetim uyum içinde olmalı. Genel Kurul bizi %75 ile seçti. Ben hala o desteği arkamda hissediyorum. Verdiğimiz sözler dışında bir icraatımız yok. Alp Yalman, Levent Nazifoğlu ve Murat İlbak artık Sportif A.Ş yönetiminde yer alacak.''Teknik direktör konusu ''Birçok görüşmeyi planladığımız hoca şu an görevde. Onlar da sezonun bitmesini bekliyorlar. Lucescu'yu Galatasaray'da görmek isterim. İlk tercihlerimden biridir. Telefonda kendisiyle görüştük, süre istedi. Fatih Terim, efsane, imparator. Şu anda görevde olması Galatasaray'ın şanssızlığı. Milli takımdadır, konuşulması etik değil.





Transfer konusu

''Başarı çıtasını en üst seviyeye çekmek için bu bütçeyle de transferleri yapmak mümkün






#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Lucescu
8 yıl önce