|

Dursun Özbek: “PSG isterse ve Galatasaray da uyum içinde olursa Icardi transferi yapılır”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’na katıldı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı, İcardi ve Okan Buruk konusunda da açıklamalarda bulundu. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

13:24 - 9/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:33 - 9/11/2022 Çarşamba
IHA
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Icardi için konuştu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Icardi için konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’na katıldı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı, sezon başında kadrolarına kattıkları Icardi ile ilgili konuşarak, “Galatasaray’a maliyeti 750 bin Euro. Takıma hızla uyum sağladı. Kulübün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray’ın transfer istemesi yeterli değil. Karşı tarafın satmak istemesi söz konusu. O günkü ekonomik koşulları ve karşı tarafın istemesi sonucunda Galatasaray ile uyum içinde olursa transfer yapılır” ifadelerini kullandı.

"Okan Buruk Galatasaray başarısı için koşturan bir kardeşimiz”

Teknik direktör Okan Buruk hakkında yapılan yorumlara da değinen Başkan Özbek, “Okan hoca, Galatasaray’a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir. Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz” diye konuştu.

#Dursun Özbek
#Mauro Icardi
#Okan Buruk
#Galatasaray
1 yıl önce