|

Dursun Özbek'ten kafa karıştıran açıklama

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Tudor ile ilgili olarak, "Feridun Tankut'a yanıt vermek istemiyoruz. Şu anda herhangi bir kulübü çalıştırmayan bir teknik direktör ile anlaşılması talimatını verdim" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
19:21 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 21:11 - 14/02/2017 Salı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor hakkında açıklamalar yaptı.



Özbek, herhangi bir kulüp çalıştırmayan bir teknik direktör ile anlaşılması talimatını verdiğini söyledi.



Galatasaray Başkanı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:



  • "Jan Olde Riekerink ile yollarımızı ayırdık. Şu anda herhangi bir kulübü çalıştırmayan bir teknik direktör ile anlaşılması talimatını verdim. Galatasaray'ın beklemeye tahammülü olmaz. Teknik direktör konusunu en kısa zamanda çözeceğiz. Feridun Tankut'un açıklamalarına yanıt vermek istemiyoruz. Şu anda sadece Galatasaray'ın durumuyla ilgileniyoruz."

Sneijder gerçek bir profesyonel


Özbek, teknik adam değişikliğinden Sneijder'in etkileneceği yorumlarının hatırlatılması üzerine, "Bu yoruma katılmıyorum. Sneijder takımdaki en önemli profesyonel. Gerçek bir profesyonel. Takım için varını yoğunu ortaya koyan birisi. Ben öyle bir etkisi olacağını düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Taraftarımız en büyük silahımız


Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolseverlere de seslenen başkan Özbek, "Taraftarlarımızdan, şampiyonluk yolunda birlik olunması isteğim var. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz. Onlar da desteklerini eksik etmemeli. Bizim en büyük silahımız onlar. Sloganımız var, 'Sen varsan şampiyonluk çok yakın' diye. Taraftarsız bu işi düşünmek mümkün değil." diyerek sözlerini tamamladı.


#Jan Olde Riekerink
#Dursun Özbek
#Galatasaray
7 yıl önce