|

Dursun Özbek'ten Mehmet Topal mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, NEF ile yapılan sponsorluk anlaşması nedeniyle yapılan lansmanda spor medyasının müdür ve yazarlarını ağırladı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbette bulunan Özbek, transfer gündemine dair önemli bir itirafta bulundu.

Yeni Şafak
12:03 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:27 - 11/08/2016 Perşembe
DHA
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mehmet Topal'a Fenerbahçe ile anlaşmaması durumunda imza attırmayı planladıklarını söyledi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mehmet Topal'a Fenerbahçe ile anlaşmaması durumunda imza attırmayı planladıklarını söyledi.

Futbol takımının geçen yıla göre çok çok daha iyi bir duruma geldiğini söyleyen Dursun Özbek, "Yine de bu konuda benim değil, futbolcuların sahada konuşması gerekir" dedi ve şunları ekledi:



"Bir şey söyleyemem. 2-3 hafta geçsin şöyle takımları bir göreyim, o zaman şampiyonluk şansımızı söyleyebilirim. Tolga'dan patlama bekliyorum. Diğerleri zaten belli. Tolga'yı duruşuyla, fiziğiyle göreceksiniz bu sene patlama yapacak, herkes hayranlıkla izleyecek."




"Mehmet Topal kulübüyle anlaşmasa sözleşme imzalardık"

Galatasaray Başkanı, Mehmet Topal ile transfer döneminde temasa geçtiklerini ancak kulübüyle anlaşmaması halinde devreye gireceklerini vurguladı ve şöyle konuştu:



  • "Biz rakibimiz fiyat artırsın diye yüklenme amacında değildik. Mehmet Topal centilmen, efendi bir sporcu. Kulübü ile anlaşamasaydı Galatasaray'a transfer etmek isterdik."

"4 büyük başkan arasında barış olmalı"

Galatasaray Başkanı Özbek, bir gazetecinin 4 büyük kulüp başkanı olarak bir araya gelip, birlik beraberlik mesajı vermelerinin mümkün olup olmadığını sorusuna ise, "Ben o resimde olurum, neden olmasın. Bizim, hem de ülkemizin yaşadığı bu ortamda bir araya gelmemiz ve barış mesajları vermemiz gerekiyor" cevabını verdi.











#Mehmet Topal
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Dursun Özbek
8 yıl önce