|

DURUM BAYAĞI KARIŞIK!

Beşiktaş önceki gün İstanbul'a getirttiği Zübeyir Baya ile anlaşamadı. Tunuslu yıldızla dün masaya oturan Siyah-Beyazlılar, fiyatta anlaşma sağlayamadı.

.
00:00 - 9/05/2001 Çarşamba
Güncelleme: 11:22 - 21/01/2014 Salı
Yeni Şafak
DURUM BAYAĞI KARIŞIK!
DURUM BAYAĞI KARIŞIK!
Arada uçurum var

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş yönetimi önceki gün İstanbul'a getirttiği Zoubeir Baya ile anlaşamadı. Sabah sağlık kontrolünden geçen ve sağlam çıkan Baya, daha sonra Başkan Serdar Bilgili ile yöneticiler İbrahim Altınsay ve Yıldırım Demirören'le pazarlığa oturdu. Futbolcunun meneceri Hikmet Dağcı'nın da hazır bulunduğu pazarlık 1.5 saat sürdü. Toplantı sonrasında Başkan Bilgili ve yöneticiler maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Yöneticilerin morallerinin bir haylı bozuk olduğu görülürken, futbolcunun meneceri Dağcı, yönetim ile aralarında maddi konularda yüzde 70 oranında fark olduğunu söyledi.

İsviçre'ye döndü

Oteldeki görüşmeden sonra Fulya'da teknik direktör Daum'la biraraya gelen Zübeyir Baya ve menaceri Hikmet Dağcı, Alman çalıştırıcının Tunuslu futbolcunun transferinde ısrarlı olduğunu belirtmesi üzerine önümüzdeki günlerde yeniden görüşmek üzere İsviçre'ye döndü. Yöneticiler bugün Daum'la da görüştükten sonra Tunuslu futbolcuya kararını açıklayacak. Bu arada kaptan Mehmet, Zoubeir Baya'yı tanımadığını belirterek, "İnşallah Beşiktaş'a faydalı olur. İsmini duymadım. Duymadığım ve tanımadığım bir futbolcu hakkında da konuşmak bana yakışmaz. Sonuçta anlaşırsa Beşiktaş için ter dökecek" dedi.


23 yıl önce