|

Eboue sahalara döndü

Son olarak 2014 yılında bir maça çıkan eski Galatasaraylı Emmanuel Eboue, Uzun bir süre sonra İngiltere U-21 Premier Ligi'nde, Sunderland formasıyla sahaya çıktı.

Yeni Şafak
12:22 - 1/03/2016 Salı
Güncelleme: 10:30 - 1/03/2016 Salı
Diğer

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra takım arayan Eboue sonunda muradına erdi. Bir yıldan fazla süredir maçlardan uzak olan, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılılarda B takımıyla idmanlara çıkan Fildişi Sahilli futbolcu, dün gece Sunderland formasıyla sahaya çıktı.



İngiliz ekibinin U-21 takımının Leicester City ile oynadığı U-21 Premier Lig maçında, kendisi için alınan özel izinle forma giyme şansı elde eden 32 yaşındaki sağ bek, 90 dakika boyunca sahada kaldı. Eboue, Türkiye günlerinden farklı olarak, saçını tamamen kazıttığı yeni imajıyla da dikkat çekti.



Oyunu beğeni topladı

Performansı genel olarak başarılı bulunan oyuncunun maçtaki en iyi hareketini 62. dakikada yaptığı bildirildi. Defanstan süratle çıkan oyuncunun rakip defansı ekarte ederek topu Greenwood ile buluşturduğu ancak oyuncunun pozisyonu gole çeviremediği belirtildi.




Son maçı 2014'teydi

Bu sezon ve geçtiğimiz sezon profesyonel hiç bir maçta forma giymeyen ve bir süre Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray ile son maçına 19 Nisan 2014'te, Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa karşısında çıkmıştı.




#Emmanuel Eboue
#Sunderland
#sahalara döndü
8 yıl önce