|

EBOUE''nin son talibi Fiorentina

Taha Güvendi
00:00 - 2/05/2013 Perşembe
Güncelleme: 23:54 - 1/05/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
EBOUE''nin son talibi Fiorentina
EBOUE''nin son talibi Fiorentina

Yeni sezona daha büyük hedeflerle hazırlanan Galatasaray''ın gelecek yıl için yapacağı transferler merakla beklenirken Avrupa''nın önde gelen takımları da sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Galatasaray''ın en gözde isimlerinin başındaki futbolcuysa Emmanuel Eboue. Tecrübeli defans oyuncusunun İtalyan ekibi Fiorentina''nın takibinde olduğu iddia edildi. İtalyan ve İngiliz basınının haberlerine göre, Fildişi Sahilli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen mor menekşeler, diğer bir alternatif olarak Chelsea''nin yıldız futbolcusu Cesar Azpilicueta''yı listesinde bulunduruyor.

IGNACİO SCOCCO İDDİASI

G.Saray ile ilgili bir diğer trans-fer iddiası da dün yine manşetleri süsledi. İtalyan basınında çıkan haberlerde sarı-kırmızılı takımın bonservisi Al Ain takımında bulunan ve Newell''s Old Boys ekibinde forma giyen Ignacio Scocco ile ilgilendiği kaydedildi. 27 yaşındaki Arjantinli forvetin bonservisi 5 milyon Euro civarında.

Şampiyonluk sözü herkese yasak

Teknik direktör Fatih Terim''in kesinleşmeden şampiyon-luğun telaffuz edilmesini yasakladığı uzun zamandır konuşulurken önceki günkü olay bunu destekleyen türdendi. GS TV''ye röportaj veren Kenan İmirzalıoğlu, şampiyonluktan bah-setmemesi için uyarıldı.

GS Store''da hummalı çalışma

Sivasspor maçının kazanılması ha-linde şampiyonluğu garantileyecek G.Saray''da Store''larda yoğun mesai var. Şampiyonluk için özel hazırlanan tasarım-ların üretiminin hızla sürdüğü, Sivas maçı günü vitrinlerde yer alacağı belirtildi.

Gökhan İnler''e Türkiye''den teklif

G.Saray''ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Gökhan İnler konusunda dün çarpıcı açıklamalar vardı. Gurbetçi oyun-cunun menajeri Dino Lamberti, Gökhan İnler için Türkiye''den teklifler olduğunu belirtirken bu takımın G.Saray olduğu öne sürüldü.


11 yıl önce