|

Edin Visca'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca'dan sarı-lacivertlilere kötü haber geldi.

Haber Merkezi
11:47 - 1/10/2020 الخميس
Güncelleme: 13:13 - 1/10/2020 الخميس
Yeni Şafak
Visca'nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.
Visca'nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde kanat arayışları devam ederken, listede Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'nın da olduğu iddia edilmişti.

Fenerbahçe, uzun süredir Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Hatta geçtiğimiz senelerde sarı-lacivertliler 30 yaşındaki oyuncu için teklifte bulunmuş fakat Başakşehir yönetimi tarafından kabul edilmemişti.

Başakşehir Visca ile yola devam edecek

Edinilen bilgiye göre Medipol Başakşehir, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Edin Visca'yı bırakmak istemiyor. Geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan İstanbul temsilcisi, Visca'yı Şampiyonlar Ligi'ndeki en önemli kozu olarak görüyor. Bu yüzden Başakşehir'in Visca'yı satmayacağı ve oyuncunun sözleşmesini kulüpte tamamlayacağı öğrenildi.

  • 47 maçta 19 gol ve 14 asistle oynadı
  • 2011 yılında Bosna Hersek takımlarından Zeljeznicar'dan 400 bin euro karşılığında transfer edilen Edin Visca, 9 yıldır Başakşehir forması giyiyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncu geride bıraktığımız sezon toplamda 47 maçta görev yaptı. Takımının en skorer oyuncusu olan Visca, bu karşılaşmalarda 19 gol ve 14 asistle oynadı.


#edin visca
#fenerbahçe
#transfer
#başakşehir
٪d سنوات قبل