|

Edin Visca kendine geldi: Sadece 1 maç kaçırdı

Trabzonspor'un Boşnak yıldızı, şanssızlığını geride bıraktı. Sakatlıklar nedeniyle geçen sezon sadece 13 maçta forma giyebilen Edin Visca, bu sezon ise sadece 1 karşılaşmayı kaçırdı.

09:49 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 09:50 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Edin Visca
Edin Visca

Trendyol Süper Lig'de Ankaragücü'nü deplasmanında 1-0 yenen Trabzonspor'da galibiyet golünü atan Edin Visca, geçen sezonki şanssızlığını geride bırakırken, takımına daha fazla katkı verdi. Şampiyonluk sezonunda takıma önemli katkı veren Bosna Hersekli oyuncu, geçen sezonun 2. haftasında Hatayspor maçında kolundan sakatlanarak 11 hafta sahalardan uzak kaldı.


Üst üste sakatlıklar

15. hafta Fenerbahçe maçıyla dönen Edin Visca, bu kez 17. haftadaki Fatih Karagümrük maçında sol omuz köprücük kemiği kırılınca bir kez daha ameliyat masasına yattı. Bordo-mavili futbolcu, 29. haftada kas yaralanması nedeniyle 3 hafta daha takımından ayrı kaldı. Visca, geçen sezon ancak 13 maçta görev alabildi.

Son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında fileleri havalandırdı.
Bu sezon tek maç kaçırdı

Edin Visca, bu sezon ise ligde sadece bir maç kaçırdı. 2. hafta Galatasaray karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 33 yaşındaki futbolcu, diğer 17 maçta görev aldı. Visca, söz konusu 17 maçta 1270 dakika forma giyerek takımının değişmez isimlerinden biri oldu.






#Trabzonspor
#Edin Visca
#Süper Lig
4 ay önce