|

Edinson Cavani Galatasaray maçında yok

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray sahasında Paris Saint-Germain'i konuk edecek. Fransız ekibinde Cavani, Neymar, Dagba, Kehrer ve Draxler forma giyemeyecek.

11:10 - 30/09/2019 Pazartesi
Güncelleme: 12:03 - 30/09/2019 Pazartesi
Diğer
PSG'nin Galatasaray maçı kadrosu belli oldu.
PSG'nin Galatasaray maçı kadrosu belli oldu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci haftasında Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile 1 Ekim Salı günü karşılaşacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Neymar cezalı

Galatasaray maçına Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldızı Neymar'dan yoksun çıkacak. Neymar, PSG'nin Manchester United ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi 2018-19 sezonu son 16 turu rövanş maçında, rakip takım lehine Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına gittikten sonra penaltı veren hakemin kararına "rezalet" yorumunu yaptığı için ceza almıştı.

Neymar, UEFA'nın 2 maça indirdiği cezayı Galatasaray maçıyla tamamlayacak.

  • Cavani, Neymar, Draxler yok
  • Kulüpten yapılan açıklamada, Alman teknik direktör Thomas Tuchel'in 21 kişilik maç kafilesi duyuruldu.

    Paris ekibinde Galatasaray ile oynayacak maç öncesi kart cezası bulunan Brezilyalı yıldız Neymar'ın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Uruguaylı forvet Edinson Cavani, Alman orta saha oyuncusu Julian Draxler, Alman stoper Thilo Kehrer ve Fransız sağ bek Colin Dagba, kafileye dahil edilmedi. Sakatlıklarını atlatan Fransız hücum oyuncusu Kylian Mbappe ve Arjantinli forvet Mauro Icardi ise maç kadrosunda yer aldı.

PSG'nin kafilesinde bulunan futbolcular şöyle:

Kaleci:
Keylor Navas, Sergio Rico, Garissone Innocent
Savunma:
Thiago Silva, Marquinhos, Juan Bernat, Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Tanguy Kouassi Nianzou, Layvin Kurzawa, Thomas Meunier
Orta saha
: Angel Di Maria, Marco Verratti, Pablo Sarabia, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Leandro Paredes, Adil Aouchiche
Forvet:
Mauro Icardi, Kylian Mbappe, Eric Maxim Choupo-Moting

#Cavani
#Galatasaray
4 yıl önce