|

Edirnespor''un ilk transferi İrem Tulgar oldu

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı 2013-14 sezonunun ilk transferini yaptı ve Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) ekiplerinden Homend Şirince''den İrem Tulgar''ı renklerine bağladı.

Cihan
00:00 - 15/07/2013 Pazartesi
Güncelleme: 16:43 - 15/07/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Edirnespor''un ilk transferi İrem Tulgar oldu
Edirnespor''un ilk transferi İrem Tulgar oldu

23 yaşındaki Tulgar, basketbola Antalya Koleji altyapısında başladı; sırasıyla Kayseri TED, Alanya Belediyesi, Zeytinli Belediyesi ve Homend Antakya takımlarında Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi''nde forma giydi.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi''nde mücadele eden Homend Antakya takımında normal sezonda 25 maçta, 32.04 dakika ortalamada, 19 sayı, 3 ribaund, 3.9 asist ve 1.9 top çalma istatistikleri ile oynadı. Tulgar geçtiğimiz sezon aynı zamanda takımının sayı lideriydi.

Kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu transfer hakkında yaptığı açıklamada, "Teknik ve idari ekibimizle tekrar devam kararı aldıktan sonra yeni sezon kadromuzu oluşturmaya başladık. Bu sezon yine play-off''u ve TKBL''yi hedefleyen bir kadro oluşturacağız. Yeni sezon kadromuzun geçtiğimiz sezondan daha güçlü olacağını söyleyebilirim." diyerek, şöyle devam etti:

"Teknik heyetimiz ile birlikte geçtiğimiz sezon Homend Şirince''de çok başarılı bir grafik çizen İrem Tulgar''ın kadromuzda olmasının faydalı olacağını düşünerek bu transferi gerçekleştirdik. İrem bizim ilgi alanımızda olan bir oyuncuydu ve geçtiğimiz sezon teknik ekibimiz tarafından da izleniyordu. Edirnespor forması altında da çok başarılı bir sezon geçireceğine ve taraftarımızın da sahaya yansıtacağı atmosferle Edirne''de çok daha güzel maçlar çıkaracağına inanıyoruz.

Transfer çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor ve yeni transferlerimizi ardı ardına açıklamaya devam edeceğiz. Edirneli basketbolseverler bu sezon çok daha güçlü bir Edirnespor ve çok daha heyecanlı maçlar izleyecekler. İrem Tulgar''a basketbol şehri Edirne''ye hoş geldin diyorum."

11 yıl önce