|

Efsane isim takımın başına geçiyor

Milan'ın genç takımını çalıştıran efsane golcü Filippo Inzhagi, sezon sonu Milan'ı çalıştırmayacağını açıklayan Allegri'nin yerine getirilecek ilk isim arasında gösteriliyor.

Dha
00:00 - 13/01/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:39 - 13/01/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Efsane isim takımın başına geçiyor
Efsane isim takımın başına geçiyor

Tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Milan, menajer Allegri'nin sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklarken, gelecek sezon takımın başına geçecek olan teknik adam arayışı sezon bitmeden başladı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Marcelo Bielsa ve Milan'ın efsane futbolcusu Filippo Inzhagi, Milan'ın teknik direktörlük koltuğuna aday isimler arasında yer alıyor.

Ligde Atlanta ile oynanan maçın ardından basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Allegri; "Sezon sonu takımdan ayrılıyorum. Bu kararımı yaz döneminde aldım ve başkan Galliani'ye Noel öncesinde ilettim. Kararım ise değişmeyecek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda takımın başına geçmesi gündemde olan Filippo Inzhagi ise İtalyan basınına; "Şu an birşeyler söylemek için çok erken. Kendimi bu mevkiye hazır hissetmiyorum. Ancak takımın bana ihtiyacı olduğu sürece her zaman bir yardımım dokunacaktır" diyerek kafaları karıştıran bir açıklamada bulundu.

10 yıl önce