|

Efsane kaleci bir lokma ekmeğe muhtaç

Stuttgart, Borussia Dortmund, Manchester City gibi devlerde ve Almanya Milli Takımı'nda forma giyen efsane kaleci Eike Immel iflas etti.

Yeni Şafak
09:47 - 8/05/2015 Cuma
Güncelleme: 06:52 - 8/05/2015 Cuma
IHA

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta Christoph Daum'la kaleci antrenörlüğü yapan Immel, bir parça ekmeğe muhtaç olduğunu söyledi.



Yıllarda Almanya'da Dortmund ve Stutgart formalarını terleten, ardından Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen ve 19 kez milli olmuş Immel iflas etti. Sahip olduğu tüm serveti kaybeden Immel, kaleci antrenörlüğü yaptığı dönemde Daum'la beraber Volkan Demirel'i de çalıştırmıştı. Eski Alman yıldız şimdi geçimini sağlayabilmek adına belediyeye iş başvurusunda bulundu.



"Kötü arkadaş kurbanı oldum"


55 yaşındaki Immel, yanlış yatırımlar yaptığını ve kötü arkadaşlarının kurbanı olduğunu belirterek, "Emlak yatırımlarında kandırıldım. Çürük ve değersiz yerler satın aldım. Renkli bir yaşam sürdürdüm. Şimdi ise parasız kaldım. Bana futbol içinde bir görev verirlerse sevinirim. Eski kulüplerimden tek beklentim genç takımlarda bana antrenörlük yaptırmaları" dedi.


Efsane kalecinin başı 2008 yılında kumar borcu nedeniyle polisle derde girmişti. Ünlü isim hakkında bir dönem de uyuşturucu kullandığı iddiasıyla soruşturma açılmış ancak aklanmıştı.



#ımmel
#kaleci
#iflas
#ekmek
9 yıl önce