|

Egemen şaşırttı!

Bursaspor maçı sonrası soyunma odasında tüm takım galibiyeti getiren golü kaydeden Egemen''i soğukkanlılığı nedeniyle tebrik etti

.
00:00 - 4/11/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:26 - 3/11/2013 Pazar
Yeni Şafak
Egemen şaşırttı!
Egemen şaşırttı!

Fenerbahçe''nin son saniye golüyle Bursaspor''u 3-2 yenmesinin ardından soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı. Takım arkadaşları Egemen Korkmaz''ı kutlarken, özellikle son saniyede soğukkanlı olmasına dikkat çekti. Dirk Kuyt da Egemen''i kutlayarak, ''Son saniyede o kadar soğukkanlı olması beni de şaşırttı. Ben daha gelişine vuruş yapmasını bekliyordum. Ama bekledi ve daha kontrollü bir vuruş yaptı'' ifadelerini kullandı.

VOLKAN ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Kuyt, Egemen''in performansının da tüm takımın performansını ortaya koyan bir anlayış olduğunu da belirterek, ''Egemen bizim kavgacı ruhumuzu yansıtıyor'' dedi. Kaleci Volkan Demirel de, yediği 2. gol nedeniyle takım arkadaşlarından özür diledi, bir daha böyle bir hata yapmayacağını vurguladı. Soyunma odasında takım arkadaşlarının kutladığı Egemen ise ''Faul olduğunda gol olacağına inandım. Topun bana geleceğine inanmazdım. Caner vurduğunda hissettim. Emre ile konuşmuştuk Caner vursun diye. Kazanmak güzel bir şey'' ifadelerini kullandı.

Yanal''ın muhteşem 4''lüsü

F.Bahçe''nin kadrosundaki forvetler attığı gollerle takımı sırtlıyor. Sarı-lacivertlilerin geride kalan 10 haftada attığı 24 golün 18''ini kadrodaki 4 yabancı forvet kaydetti. F.Bahçe''de teknik direktör Ersun Yanal''ın sahaya sürdüğü forvetlerden Hollandalı Kuyt ile Senegalli Sow 5''er, Nijeryalı Emenike ile Kamerunlu Webo ise 4''er gol kaydetti. Egemen, Caner, Emre, Alves, Yobo ve Alper ise diğer gollerin sahibiydi. İlk 7 hafta gol atma başarısı gösteremeyen Emenike, son 3 maçta iki son dakika golüyle takımını sırtlayan isimlerden biri oldu.


10 yıl önce