|

Egemen Türkiye'ye dönüyor

Kariyerine İsviçre'de devam eden deneyimli stoper Egemen Korkmaz'ın, Türkiye'ye döneceği ileri sürüldü. Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile çalışan tecrübeli savunmacının yeni adresinin Trabzonspor olması bekleniyor.

Yeni Şafak
14:19 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:33 - 19/05/2016 Perşembe
Diğer
Egemen Türkiye'ye dönüyor.
Egemen Türkiye'ye dönüyor.

Fenerbahçe'den ayrılarak İsviçre'de futbol hayatını sürdüren Egemen Korkmaz'ın Türkiye'ye döneceği iddia ediliyor. 33 yaşındaki Egemen, İsviçre'nin FC Wil 1900 takımında forma giyiyor.



Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir kadro kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor'un, milli futbolcuyu takımda görmek istediği öğrenildi.



Fenerbahçe'de Egemen ile birlikte şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal'ın transfer listesinde de tecrübeli savunmacının adının yer aldığı geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.



Futbol kariyerine Balıkesirspor'da başlayan tecrübeli isim, Kartalspor ve Bursaspor'un ardından Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giydi.



Egemen Korkmaz'ın 2008 - 2009'da Trabzonspor'da ve daha sonra da Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı teknik direktör Ersun Yanal, tecrübeli savunmacıyla yeniden birlikte çalışmak istiyor.




Ersun Yanal'ın transfer listesi 'Ersun Yanal bizden daha heyecanlı'


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Egemen Korkmaz
8 yıl önce