|

Ekambi'de Kartal önde

Beşiktaş, bir süredir kadrosuna katmak istediği Kari Toko Ekambi konusunda ezeli rakipleriyle çekişiyor. Ancak Kamerunlu oyuncunun Aboubakar ile olan yakın arkadaşlığı, siyah-beyazlıları bir adım öne çıkarıyor.

10:01 - 26/06/2023 Pazartesi
Güncelleme: 16:46 - 26/06/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Güncel piyasa değeri 10 milyon euro
Güncel piyasa değeri 10 milyon euro

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, sol kanat mevkisi için aynı ismin peşine düştü. Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Lyon'da forma giyen Kamerunlu sol kanat oyuncusu Kari Toko Ekambi'yi kadrolarına katmak istiyor.


Habere göre, Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab da yıldız oyuncu için görüşüyor. Al-Shabab'ın Ekambi'ye 2 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.


Aboubakar faktörü

Beşiktaş'ın Ekambi transferindeki en önemli avantajı ise Vincent Aboubakar. Kamerun Milli Takımı'nda birlikte oynayan iki futbolcu, saha içerisinde de çok iyi anlaşıyorlar.


Aboubakar ile Ekambi'nin samimi arkadaşlığını avantaja dönüştürmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu konuda ezeli rakiplerinin önüne geçmiş durumda. İki taraf atasındaki görüşmelerin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.


Ekambi geçtiğimiz sezon 38 maça çıkıp 9 gol, 4 asistik katkı sağladı.

#Beşiktaş
#Karl Toko Ekambi
#Aboubakar
10 ay önce