|

Ekici hesabı kapattı

Ligde Osmanlıspor ile oynanan maç sonrası soyunma odasında Erkan Zengin'in yumruk attığı Mehmet Ekici takım arkadaşının özür dilemesinin ardından dün yaptığı açıklamayla yaşanan krize son noktayı koydu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 03:02 - 17/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonsporlu Mehmet Ekici, "Hakkımda, gideceğime dair haberler çıkıyor. Ben buradayım, bir yere gitmedim, bunu taraftarlarımızın bilmesini isterim" dedi. Gurbetçi oyuncu yaptığı yazılı açıklamada hiçbir yere gitmediğini belirterek, 'ayrılacak' dedikodularına da son noktayı koymuş oldu. Mehmet Ekici, kişisel facebook hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle herkese Hayırlı Cumalar dilerim. Hakkımda gideceğime dair haberler çıkıyor. Ben burdayım bir yere gitmedim, bunu taraftarlarımızın bilmesini isterim. Evet tatsız olaylarla karşılaştığım doğrudur. Ama benim şu an tek derdim kısa zamanda sahalara geri dönüp takımıma katkı sağlamaktır. Bu süreç içinde arkamda olan yakın çevreme ve taraftarlarımıza teşekkür ederim."



KRİZ SONRADAN ORTAYA ÇIKTI


Süper Lig'in 6. haftasında Ankara deplasmanında Osmanlıspor'a 3-1 kaybedilen karşılaşma sonrası Erkan Zengin'in takım arkadaşı Mehmet Ekici'yi yumrukladığı iddia edilmişti. Önce olay ört bas edilmeye çalışılmış, ancak Mehmet Ekici'nin sert tepkisi sonrasında kriz ortaya çıkmıştı. Olayın baş kahramanlarından Erkan Zengin, önceki gün resmi internet sitesi aracılığı ile camiadan ve takım arkadaşı Mehmet Ekici'den özür dileyerek o iddiaları doğrulamıştı.



'Bosingwa ayrılıyor' iddiası


Geçen sezonun sonlarında Bursa ile oynanan mücadelede sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanıp hâlâ özel idmanlar yapmaya devam eden Bosingwa'nın da sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi. Portekizli futbolcu için özel bir veda töreninin yapılması da gündemde.



Trabzonspor Mersin'e bileniyor

Bordo-mavililer, Pazartesi günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüyor. Teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki idmanda taktik çalışması yapıldı. Gürcü teknik adamın savunma oyuncularıyla özel olarak ilgilendiği ve bireysel hatalar yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.


#Mehmet Ekici
#Trabzonspor
#Osmanlıspor
#Erkan Zengin
9 yıl önce