|

Eksiği Banega kapatacak

F.Bahçe Teknik Direktörü basınla sohbet toplantısında ipuçları verdiği operasyon için harekete geçildi. Devre arasında Cristian, Santos ve Kazım gidiyor. Listedeki ilk isim Valencia'nın ön liberosu Banega.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 27/11/2010 السبت
Güncelleme: 02:36 - 27/11/2010 السبت
Yeni Şafak
Eksiği Banega kapatacak
Eksiği Banega kapatacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önceki gün Samandıra Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarının şifrelerini verdi. “Kadrom yeterli” diyen Kocaman, bu açıklamasıyla şu mesajı verdi: “Transfer isterim ama gerçekleşmezse bu oyuncularla da Türkiye Ligi'nde idare ederim.”, Kadrosunun yeterli olduğunu söyleyen Kocaman, “Her takımın eksiği vardır” açıklamasıyla asıl şifreyi verdi: “Başarı için takviye şart.” Basın toplantısında hem futbolcularını koruyan hem de eksikleri olduğunu söyleyen Aykut Kocaman'ın verdiği şifrelerin çözümü de ortaya çıktı. Kocaman transfer istiyor. Üstelik kafasındaki isimler bile belli. F.Bahçe çalıştırıcısı öncelikle bir önlibero istiyor. Çünkü, sohbet toplantısında ne kadar savunsa da Cristian'ı istemiyor. Santos ve Kazım da istenmeyenler listesinde. Operasyonda öncelikli konu F.Bahçe'nin menfaatleri. Bu politikaya uyması halinde bu üç oyuncu ile yollar ayrılacak. Transferde birincil öncelik ise ön liberoda. Kocaman'ın listesinin ilk sırasındaki isim ise İspanya Ligi takımlarından Valencia'da oynayan Ever Banega. 28 yaşındaki Arjantinli oyuncu için F.Bahçe Valencia ile pazarlıkta. Anlaşılamazsa 2. alternatif de belirlendi: Nancy'de oynayan N'diaye. Bu isim de olmazsa eski futbolcusu Tomas'ın önerdiği İngiltere'nin Tottenham takımında oynayan Kranjcar.


Kaptan rotayı çizdi: Hedef 4 maç 12 puan

Fenerbahçe'de son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla yeniden kendisinden söz ettiren Alex, ligde kalan 4 maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Sarı-lacivertli takımın Kaptanı Bucaspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini belirterek, "Belediye maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmemiz gerekiyor. Ligin ilk yarısının sonuna kadar rakiplerimizin ne yaptığına bakmayacağız. Önemli olan bizim nasıl bir performans göstereceğimiz. Bize düşen kalan maçları kazanmak. Önümüzdeki 4 maçı da kazanıp 12 puan almayı ve ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Yıldız futbolcu bu zor dönemde taraftara da çağrıda bulunarak kendilerine destek olmalarını istedi.


٪d سنوات قبل