|

El Clasico'da oynayacak mı?

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 12. haftasında Real Madrid, lider Barcelona ile yarın karşılaşacak. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık iki aydır forma giyemeyen Lionel Messi'nin oynayıp oynamayacağı merak konusu.

Yeni Şafak
16:45 - 20/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:50 - 20/11/2015 Cuma
AA

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real Madrid, lider Barcelona ile yarın karşılaşacak. Ligin 12. haftasında oynanacak "El Clasico" mücadelesinde 24 puanla şampiyonluk yarışını sürdüren Real Madrid, 27 puanla lider konumdaki Barcelona'yı Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk edecek.



Ev sahibi ekibin en önemli kozu, Cristiano Ronaldo olacak. Bu sezon ligde 8 kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız, krallık yarışında üçüncülüğü Real Sociedad'tan Imanol Agirretxe ile paylaşıyor.



Messi belirsizliği

Sakatlığı sebebiyle yaklaşık iki aydır forma giyememesine rağmen antrenmanlara hafta içi başlayan Lionel Messi'nin maçtaki oynama ihtimali ise belirsizliğini koruyor. Barcelona, Arjantinli yıldızının forma giyememesi durumunda 11 golle krallık yarışında zirvede bulunan Brezilyalı golcüsü Neymar ile 9 kez ağları havalandıran Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'in yüksek formuna güveniyor.



#barcelona
#real madrid
#lionel messi
#cristino ronaldo
#el clasico
8 yıl önce