|

Elano satılık değil!

Hollanda'da RTL Z Televizyonu'na konuşan Rijkaard, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Brezilyalı yıldızı bırakmayacaklarını söyledi

Abdullah Eğilmez
00:00 - 30/06/2010 Wednesday
Güncelleme: 01:04 - 30/06/2010 Wednesday
Yeni Şafak
Elano satılık değil!
Elano satılık değil!

G.Saray'da teknik direktör Frank Rijkaard, Hollanda'da yayın yapan RTL Z kanalında canlı yayına bağlandı. İddialı açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, önümüzdeki sezon her şeyin çok farklı olacağını söyledi. Süper Lig'de şampiyon olacaklarını belirten Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi'nde de hedeflerinin final olduğunu kaydetti. Geçen sezon lige çok iyi başlamalarına rağmen kötü bitirdiklerini dile getiren Rijkaard, “Geçen sezon özellikle Baros ve Kewell'ın sakatlıkları bizi çok etkiledi. Takımımızda stoper oynayan Servet'i bile forvet oynatmak zorunda kaldık. Bir de Leo Franco'nun kendi şahsi problemleri nedeniyle performansında sıkıntılar yaşadık. Ama bu sezon çok farklı olacak. Ligde şampiyonluğun en büyük favorisi biziz ve UEFA'da da hedefimiz en az final” dedi. Elano'nun Brezilya Milli Takımı'nda sergilediği performans sonrasında yüksek fiyat ile satılabileceği ile ilgili bir soru üzerine Rijkaard, “Bu sezon Elano'yu satma gibi bir düşüncemiz yok. Yönetim ile yaptığımız görüşmelerde de satmama kararı aldık. Elano büyük bir yetenek ve önümüzdeki sezon takımı onun üzerine kurmayı düşünüyoruz. Yapacağımız takviyelerde onu tamamlayacak oyuncular olacak. Yapacağımız transferlerin büyük bir kısmı nokta transferler olacak” diye konuştu.


Aydın Yılmaz kendini göstermek istiyor

Geçen sezon teknik direktör Frank Rijkaard'ın bir çok kez şans vermesine rağmen yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Aydın Yılmaz, bu sezon her şeyin çok daha farklı olacağını söyledi. G.Saray'dan ayrı kaldığı dönemde sarı-kırmızılı kulübün değerini daha iyi anladığını söyleyen genç futbolcu, “Hollanda kampı benim için çok önemli. Kendimi tekrar Rijkaard'a göstermek istiyorum” dedi.


Serkan Kurtuluş'tan veda gibi açıklama

Geçen sezon ligde hiçbir maçta forma şansı bulamayan Serkan Kurtuluş, G.Saray'daki geleceğinin belli olmamasından dolayı çok mutsuz olduğunu söyledi. Kulüpte hiçbir yöneticinin kendisi ile görüşmediğinden dert yanan genç futbolcu, “Yönetimden kimse benimle görüşmüyor. Bu sezonda aynı şeyleri yaşayacaksam ayrılmak istiyorum” diye konuştu.




14 years ago