|

Elvir Balic Türkiye yolunda

Türkiye'de uzun yıllar forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Elvir Balic, teknik direktörlük için PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

Yeni Şafak
12:31 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:43 - 3/06/2015 Çarşamba
AA

Son olarak Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nda Safet Susic'in yardımcılığını yapan Balic, yaptığı açıklamada, Adanaspor'un başına geçebileceği yönündeki haberleri değerlendirdi. Balic, Adanasporlu yöneticilerle bir araya geldiğini ifade ederek, ancak henüz herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını kaydetti.



Kulüp yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunduklarını ve birçok konuda mutabık kaldıklarını belirten Balic, "Adanasporlu yöneticilerle görüştüm. İyi bir görüşme oldu. Daha önce de hedefleri olan bir kulüpte çalışabileceğimi açıklamıştım. Düşünmek için 7 ila 10 gün zaman istedim. Bu sürenin ardından yeniden bir araya geleceğiz" diye konuştu.



Elvir Balic, Adanaspor'un yanı sıra kendisiyle ilgilenen başka kulüplerin de olduğunu ifade etti.



Susiç'in yardımcısıydı

Futbolculuk kariyerinde Saraybosna'nın Zeljeznicar takımında başlayan Elvir Balic; Bursaspor, Fenerbahçe, Real Madrid, Rayo Vallecano, Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor formaları giydi.



Balic, 2010-2014 yılları arasında, Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nda Safet Susic'in yardımcılığını yaptı.



#balic
#teknik direktör
#adanaspor
9 yıl önce