|

Emmanuel Adebayor Başakşehir'de

Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Medipol Başakşehir, transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Emmanuel Adebayor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
09:24 - 31/01/2017 Salı
Güncelleme: 13:48 - 31/01/2017 Salı
Yeni Şafak
32 yaşındaki oyuncunun bonservisi elindeydi.
32 yaşındaki oyuncunun bonservisi elindeydi.

Medipol Başakşehir, transferin son gününde dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertli kulüp Togolu forvet Emmanuel Adebayor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.



Yıldız oyuncu Premier Lig'de Arsenal, Tottenham ve Manchester City gibi takımların formalarını giyen Adebayor, son olarak geçen sezon Crystal Palace takımında oynamıştı.



Ligin ilk yarısını namağlup lider kapatan Medipol Başakşehir, daha önce İrfan Can Kahveci, Caiçara ve Egemen Korkmaz'ı kadrosuna katmıştı.






Sağlık kontrolünden geçirildi


Başakşehir'in ara transfer döneminin son gününde 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı Emmanuel Adebayor, sağlık kontrolünden geçti.


Bir dizi teste tabii tutulan Adebayor'un önce detaylı kan tetkikleri yapıldı. Daha sonra İç hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Genel Cerrahi gibi bir dizi testten geçen Adebayor'un kontrolleri akciğer grafisi, kardiyak testlerini ve batın ultrasonunu içerecek şekilde tamamlandı.










Emmanuel Adebayor'un ailesi hakkında okuyacaklarınız, eminiz sizi çok şaşırtacak. Linke tıklayarak haberin detaylarına ulaşabilirsiniz;



















#Emmanuel Adebayor
#Medipol Başakşehir
7 yıl önce