|

Emmanuel Mas: Çok güçlü bir lige geldim

Trabzonspor, prensipte anlaştığı Arjantinli sol bek Emmanuel Mas'ı Türkiye'ye getirdi. 28 yaşındaki futbolcu bordo mavili takımda oynayacağı için mutlu olduğunu ancak sözleşmeyi son kez gözden geçireceğini ifade etti.

Yeni Şafak
13:10 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:35 - 3/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'un anlaşma sağladığı sol bek Emmanuel Mas, İstanbul'a geldi.
Trabzonspor'un anlaşma sağladığı sol bek Emmanuel Mas, İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un San Lorenzo'dan transfer ettiği Emmanuel Mas, Türkiye'ye geldi. Başarılı sol bek çok güçlü bir lige geldiğini belirterek, "Bu yeni aşama için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.



Emmanuel Mas'ın transfer açıklamaları şöyle;


  • "Bu yeni aşama için çok heyecanlıyım. Sözleşmeyi son kez gözden geçirmek istiyorum. Çok hevesliyim. Çok güçlü bir lige geldim. Her zaman aradığım kaliteli bir sıçrama. Kaliteli bir lige adım atıyorum. Avrupa'daki futbola erişmek ve güzel bir deneyim yaşamak istiyorum"

Emmanuel Mas'ın sözleşmeyi son kez gözden geçirmek istiyorum açıklamaları taraftarlar arasında endişe doğururken sözleşmeyle alakalı bir sıkıntı olmadığı ve oyuncunun temsilcileri tarafından kontrat şartlarında tamamen anlaşıldığı öğrenildi.



Trabzonspor'un sözleşme imzalamaya hazırlandığı 27 yaşındaki sol bek Emmanuel Mas, bu sezon San Lorenzo formasıyla 11 maçta 1 gol attı ve 1 asist yaptı.








#Emmanuel Mas
#Trabzonspor
7 yıl önce