|

Emre Belözoğlu'nun metabolik yaşı 27 çıktı

4 yıllık aradan sonra eski takımı Fenerbahçe'ye geri dönen Emre Belözoğlu'nun sağlık kontrolünden sonra ortaya çıkan metabolik yaşı herkesi şaşırttı.

11:20 - 5/07/2019 Cuma
Güncelleme: 11:25 - 5/07/2019 Cuma
Diğer
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, 10 Temmuz'da Topuk Yaylası'na giderek, kampa katılacak.
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, 10 Temmuz'da Topuk Yaylası'na giderek, kampa katılacak.

Geçen sezon gösterdiği performansla 38 yaşında A Milli Takıma seçilen, Süper Lig'in en değerli oyuncuları arasında yer alan Emre Belözoğlu, Başakşehir'den ayrılarak 4 yıl sonra tekrar Fenerbahçe'ye geri döndü.

Fanatik'te yer alan habere göre, sarı lacivertli takım için sağlık kontrolünden geçen Emre Belözoğlu'nun verileri herkesi şaşırttı.

Vücut değerleri beklentilerden çok daha iyi çıkan Emre’nin, yağ oranının yüzde 9 seviyelerinde olduğu belirtildi. Normalde futbolcular için ideal yağ oranı yüzde 10-11 olarak kabul ediliyor. Yapılan detaylı testler sonrası Emre Belözoğlu’nun metabolik yaşının ise 27 çıktığı belirtildi.

Başakşehir’de geçirdiği zorlu lig periyodunun ardından dinlenme fırsatı bulamadan A Milli Takıma katıldığı için Emre Belözoğlu 10 Temmuz’da Topuk Yaylası kampına katılacak. Ancak yıldız orta saha bu süre zarfında da özel çalışma programı uygulayacak.

#Emre Belözoğlu
#Başakşehir
#Fenerbahçe
5 yıl önce