|

EMRE ÇOLAK G.Saray'ın geleceği

Felipe Melo, Bursaspor maçında penaltı atmasına izin vererek jest yaptığı genç yıldıza övgüler yağdırdı ve "Ligdeki 100. maçı olduğu için ona ödül vermek istedim" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/02/2015 Salı
Güncelleme: 21:38 - 2/02/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Emre Çolak'ın sarı-kırmızılı takımın geleceği olduğuna inandığını söyledi. Melo, GS Store mağazasında eşi Roberta ile çocukları Dai, Like, Linyker ve Pietra'yla birlikte alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası açıklamada bulunan Brezilyalı futbolcu, Bursaspor maçında penaltıyı atmasına izin verdiği Emre Çolak'a övgüde bulundu. Emre Çolak'ın iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Melo, "Ligdeki 100. maçı olduğu için ona ödül vermek istedim. Galatasaray'a geldiğimde, Avrupa da hiç yaşamadığım ve Florya'da öğrendiğim en önemli şey, nesilden nesile geçen bir sevgi bağı olması. Galatasaray'da hizmet sadece pas vermek, gol atmak değil, alttan yetişen gençlere örnek olmaktır" dedi. 


Sabri, Eskişehir maçında yok

Bursaspor maçının ilk yarısında sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun çekilen MR'ında sol üst adalesinde yırtık tespit edildi.  Tecrübeli oyuncu,  kupada Balçova Yaşam ve ligde Eskişehir maçlarında forma giyemeyecek.

#Galatasaray
#Felipe Melo
#Emre Çolak
9 yıl önce