|

Emre Mor '1 milyon'u aştı

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, 1 milyon Instagram takipçisine ulaşarak, Arda Turan dışındaki tüm milli takım oyuncularını bu alanda geçmeyi başardı.

Yeni Şafak
15:37 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:59 - 29/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, sosyal medya hesaplarındaki ilgiyi Milli Takım ve Borussia Dortmund kariyerine bağlıyor.
A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, sosyal medya hesaplarındaki ilgiyi Milli Takım ve Borussia Dortmund kariyerine bağlıyor.

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, milli takıma seçilmesi ve Borussia Dortmund'a transferi sonrası ününü iyiden iyiye arttırmıştı. 19 yaşındaki futbolcu Instagram hesabında 1 milyon takipçi sınırını aşarak Arda Turan dışındaki tüm milli takım oyuncularını bu alanda geçmeyi başardı.



Milli futbolcunun kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarında bu kadar takipçiye ulaşması Alman basınının da dikkatini çekti. Genç yıldız için 'kısa sürede hayatı değişti' yorumları yapılırken milli futbolcunun twitter hesabındaki takipçi sayısı ise 121 bin seviyelerinde seyrediyor.



Emre Mor'un sosyal medya hesaplarındaki takipçi artışının nedenlerinden biri olarak Cristiano Ronaldo ile çekildiği fotoğraf da gösteriliyor. Dortmund'un Real Madrid'le oynadığı mücadelede Portekizli yıldızdan formasını isteyen futbolcu Avrupa basınında bir süre gündem olmuştu.















Video: Emre Mor ilk golünü attı Video: Turnuvayı kaybettik, Emre Mor'u kazandık!

#Emre Mor
#Türkiye
#Dortmund
8 yıl önce