|

Ender tamam, imza yarın

Galatasaray, 15 Haziran'dan sonra kendi futbolcularını kaptırdığı yöntemle alabileceği Ender için yine de Bursaspor'a oyuncu teklif ediyor. Yeşil-Beyazlı kulüp kabul etmezse, konu FIFA'lık, Ender de 3 yıllığına Galatasaray'lı olacak.

.
00:00 - 13/06/2001 Çarşamba
Güncelleme: 12:45 - 8/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Ender tamam, imza yarın
Ender tamam, imza yarın

Ender büyük düşünüyor

G.Saray'ın transfer listesinde bulunan Bursasporlu Ender, dün ikinci başkan Mehmet Cansun ile görüşerek 3 yıllığına anlaştı. Sarı-kırmızılı ekibe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Ender, "Transferin gerçekleşmesi artık iki kulübün anlaşmasına kaldı. Hedefim giden oyuncuların yerini doldurup büyük başarılara imza atmak" dedi. Ender'le kesin anlaştıklarını söyleyen Cansun ise "Bursaspor ya takas teklifimizi kabul edecek ya da bizim elimizden kaptıkları gibi biz de 15 Haziran itibariyle Ender'e 3 yıllığına sahip olacağız" dedi.

Sıcak günler yakında

Sarı-Kırmızılılarda dün Ender'le başlayan transfer çalışmaları, önümüzdeki günlerde daha da artacak. İkinci başkan Mehmet Cansun, Siirt Jet-Paspor'la bonservis konusunda anlaşmaları halinde Sergen'i almak istediklerini söylerken, Ayhan konusunda da görüşme yapmadıklarını, ancak gündemlerinde olduğunu söyledi. Kolombiyalı kaleci Mondragon'un da hafta sonuna kadar İstanbul'a gelmesini beklediklerini belirten Cansun, Lucescu ile yaptıkları görüşmede de yabancı futbolcuların durumunu belirlemeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Cimbom'da strateji belli

G.Saray'da transfer çalışmaları sürerken, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst, önanlaşma yaptıkları futbolcular olduğu, ancak bonservis sorunları nedeniyle bu oyuncuların kulüpleriyle anlaşma zemini aradıklarını söyledi. Dürüst, Ahmet ile yaptıkları iç transfer görüşmesinin ardından bu futbolcunun takımda kalmasını istediklerini, Saffet ve Emrah ile de anlaşma zemini aradıklarını söyledi. Dürüst, Ümit'den ise uzun yıllar yararlanmayı istediklerini sözlerine ekledi. Lucescu ile kalacaklar ve gerekli transferleri görüştüklerini belirten Dürüst, dış transferde anlaştıkları futbolcuların takımlarıyla anlaşamazlarsa FIFA'ya gideceklerini söyledi.


23 yıl önce