|

Enes Ünal Celina'ya destek oldu

Twente forması giyen milli futbol Enes Ünal, Twente tribünlerinde Kosova aleyhine açılan pankarttan rahatsızlık duyan Kosovalı takım arkadaşı Bersant Celina'ya sahip çıktı.

Yeni Şafak
15:51 - 7/02/2017 Salı
Güncelleme: 16:05 - 7/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Enes Ünal yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Enes Ünal yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Hollanda ekiplerinden Twente'de forma giyen Kosovalı futbolcu Celina, kendi sahalarında oynadığı Feyenoord mücadelesinde Kosova aleyhine pankart açan taraftarlarına tepki gösterdi.



Twente tirbünlerinde açılan "Kosova Sırbistan'dır" pankartına tepki gösteren Celina sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel kulüp, harika taraftarlar bunu yapan kişilere karşı saygı duymuyorum" yorumunu düştü.






Milli futbolcu Enes Ünal'dan destek

Bersant Celina'nın bu paylaşımının ardından takım arkadaşı Enes Ünal da oyuncuya destek oldu. Milli futbolcu Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şunları ifade etti:


  • "İkimiz de bu kulüp için oynamayı çok seviyoruz. Bu stattaki her maçta nasıl heyecanlandığımı anlatamam. Hiçbir kişi ya da olay bunu değiştiremeyecektir. Bugün benim arkadaşım zor bir durumda kaldı. Şunu söylemek istiyorum ki ben böyle durumlara karşıyım ve daima arkadaşımın arkasında olacağım. Bir kez daha ikimizin bu kulübü çok sevdiğini ve insanların ne dediğinin önemli olmadığını söylemek istiyorum. Tüm sevgim ve saygılarımla."







#Kosova
#Bersant Celina
#Enes Ünal
7 yıl önce