|

Enzo Perez'in transferine Marcelo Gallardo müdahalesi: Gitmemesi için bonservis talep ediliyor

River Plate'in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Enzo Perez uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde. Bordo mavililerin transfer etmek istediği futbolcu, Palmeiras ile çıktığı Libertadores mücadelesi sonrasında, "Bu son maçım mı bilmiyorum. Birçok teklif var ve bunları değerlendiriyorum" dedi. River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo'nun orta sahadaki oyun kurgusunda önemli bir rol alan Perez için yönetime sunduğu rapor, bu transferde Trabzonspor'un işini zorlaştırdı.

23:13 - 14/01/2021 Perşembe
Güncelleme: 00:11 - 15/01/2021 Cuma
Yeni Şafak
Marcelo Gallardo, Enzo Perez'in oyun sistemi için çok önemli olduğunu düşünüyor.
Marcelo Gallardo, Enzo Perez'in oyun sistemi için çok önemli olduğunu düşünüyor.

Trabzonspor'un orta sahaya almak istediği futbolcuların başında yer alan Enzo Perez'in transferi merakla bekleniyor. Arjantin basınında yer alan haberlerde Perez'e yapılan en iyi önerinin Trabzonspor tarafından yapıldığı belirtiliyor.

Bordo mavililerin teklifi 3 yıllık

Trabzonspor'un Enzo Perez için yaptığı teklif 3 yıllık. Arjantinli futbolcu, bu kontratla River Plate'den kazandığının çok daha üstünde bir ücretin sahibi olacak. Arjantinli futbolcunun kulübündeki kontratı ise 2023 yılında sona erecek.

Benfica ve Santos'un ilgisi var

Enzo Perez için Trabzonspor'un dışında Brezilya ekibi Santos ve Portekiz temsilcisi Benfica'nın ilgisi var. Güney Amerika basınında Santos'un oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği aktarılırken Benfica'nın eski oyuncusunu tekrar renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Transferin önündeki en büyük engel Marcelo Gallardo
  • Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Enzo Perez ile ilgili olarak en büyük sorun Marcelo Gallardo. River Plate'in hocası, Arjantinli orta saha oyuncusunun kendileri için çok önemli olduğunu düşünüyor ve takımdan ayrılmasından yana değil. Gallardo'nun bu tavrı sebebiyle River Plate yönetimi futbolcusu için bonservis talep ediyor ve takımda kalmasından yana tavır gösteriyor.
Enzo Perez ne demişti?

Palmeiras ile oynanan Libertadores maçı sonrasında konuşan Enzo Perez, "Bu son maçım mı bilmiyorum. Birçok teklif var ve bunları değerlendirmek zorundayım" ifadelerini kullanmıştı.

#Enzo Perez
#Marcelo Gallardo
#River Plate
3 yıl önce