|

Erden Timur iddialara açıklık getirdi

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, eski MHK Başkanı Lale Orta'nın Adana Demirspor-Fenerbahçe maçındaki iptal edilen gol pozisyonunun VAR kayıtlarını Ali Koç'a gönderdiğini belirtti.

22:46 - 17/10/2023 Salı
Güncelleme: 23:07 - 17/10/2023 Salı
Yeni Şafak
Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını açıkladı.
Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz sezon, "Elimde belgeler var her şeyi açıklayacağım" sözlerine canlı yayında açıklık getirdi.


Erden Timur'un açıklamaları:
'3 Şubat 2023'te gerçekleşiyor'

"Bunlar sokak dedikodusu değil. 3 Şubat 2023'te gerçekleşiyor. Lale Orta'nın MHK başkanı olmasından 5 gün sonra. VAR odasına girişleri bildirmek zorundasınız. 3 Şubat sabah Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının kayıtlarını izlemek istiyor"


'Cep telefonuyla pozisyonu çekiyor'

"Mert Hakan attığı güzel bir gol iptal edilmişti. Lale Orta, VAR hakemi Koray Gencerler'e iptal nedenini soruyor. Elle temastan iptal ettiğini söylüyor. O görüntü sadece VAR odasında var. Cep telefonuyla o pozisyonu çekiyor"


'TFF bunu incelesin'

"Lale Orta'nın 3 Şubat gününde yaptıkları incelensin. Çünkü odadaki kayıtlar 1 yıl saklanıyor. Lale Orta 'Bu pozisyonu Ali Koç'a gönderdim' demiş mi? Koray Gençerler 1,5 ay maç almadı. Lale Orta bu maçta ciddi hatalar olmadığını söyledi ama neden maç vermedi? Bu VAR görüntüsü yollamanın başka maçlarda olmadığını nerede bileceğiz. TFF bunu incelesin"


'MHK Başkanı, TFF Başkanı'nı manipüle ediyor'

"Lale Orta, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye kendilerini manipüle ettikleri yönünde şeyler söylüyor. MHK Başkanı, TFF Başkanı'nı Ryan Donk - Nicolo Zaniolo pozisyonu için manipüle ediyor. Pozisyonu düzgün göstertmiyor. Pozisyondaki bazı görüntüler atılıyor, bu zaten medyaya da yansıdı"





#Galatasaray
#Erden Timur
#belge
6 ay önce