|

Erdinç'in gözü 30 puanda

Trabzonspor'un başarılı oyuncularından Erdinç, “Ligde kalan 10 maçı kazanmak istiyoruz” derken Stepanov da transferle ilgili bir şey düşünmediğini ve ligde kalan maçlara şartlandığını söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 15/03/2007 الخميس
Güncelleme: 01:38 - 15/03/2007 الخميس
Yeni Şafak
Erdinç'in gözü 30 puanda
Erdinç'in gözü 30 puanda

Trabzonspor'un savunma oyuncuları Erdinç ve Stepanov, hedeflerinin Türkiye Kupası'nda şampiyonluk, ligde ise Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu söyledi. Erdinç, G.Saray maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Artık bu maçı unuttuk. Şimdi A.Gücü maçı var. Tek hedefimiz galibiyet. Yine bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz'' dedi. G.Saray maçı öncesi ligi ilk 2 takım arasında tamamlama hedeflerinin olduğunu ifade eden Erdinç, “Sadece bir maç kaybettik. Önümüzde 10 maç var. Bunları kazanacak gücümüz de. Hedefler bitmiyor. Kupayı almak ve ligde de çıkabileceğimiz kadar yukarı çıkmak'' diye konuştu. Erdinç, A Milli Takımın Yunanistan ve Norveç maçı kadrosuna çağrılma beklentisinde olduğunu ifade etti.


3 YILLIK SÖZLEŞMEM VAR

Stepanov ise Risp'in sakatlanmasının ardından tekrar bordo-mavili takımda forma şansı bulmasıyla ilgili olarak, “Risp iyi oynuyordu ama talihsiz bir sakatlık geçirdi. Şimdi ben oynuyorum. Gerekli performansı göstermek benim görevim'' dedi. Stepanov, transfer konusuyla ilgili bir takım konuşmaların olduğunu ifade ederek, “Sezonun ortalarındayız ve önümüzde lig ve kupa maçları var. Şimdi sadece bu maçları düşünüyorum. Bu maçlardan sonra bakacağız, hakikaten talep olacak mı? Olursa ben ve kulüp ne yapacağız? Kulüplerden direkt değil de ikinci, üçüncü şahıslardan teklif geliyor. Beni arayanlar oluyor. Onlara da aynı şeyleri söylüyorum. 3 yıl daha Trabzonspor ile sözleşmem var” diye konuştu.

٪d سنوات قبل