|

Erdoğan'dan Osman Çakmak'a: Kaptanımız sen üzülme

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası finalinde penaltı kaçıran Ampute Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak'a mesaj gönderdi. Erdoğan, "Osman sen üzülme. Futbolda tüm bunlar var. Avrupa Şampiyonu olduk, dünya ikincisi olduk. Gelecek dönemde dünya şampiyon oluruz inşallah" dedi.

Haber Merkezi
13:00 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 13:48 - 6/11/2018 Salı
Yeni Şafak
(Arşiv) Osman Çakmak Avrupa şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a forma hediye etmişti.
(Arşiv) Osman Çakmak Avrupa şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a forma hediye etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımımızın Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda elde ettiği ikinciliği tebrik etti. Erdoğan, Angola karşısında kaçırdığı penaltı sonrası büyük üzüntü yaşayan takım kaptanı Osman Çakmak'a da mesaj gönderdi.

Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında Milli Takım ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

  • "Ampute Milli Takımımız penaltı atışlarında maalesef 5-4 yenilerek dünya ikincisi oldu. Aslında maç boyunca üstünlüğü vardı ama buna rağmen iş penaltılara kaldı. Penaltılarda 5-4 mağlup olduk. Kaptanımız, gazimiz Osman Çakmak kardeşimiz tabii ki çok üzüldü. Osman, üzülme... Futbolda galibiyet, hak ama mağlubiyet de hak. Sen artık bunları bilen bir gencimizsin. Avrupa şampiyonu olduk, bunda dünya ikincisi olduk. İnşallah bundan sonra dünya şampiyonu oluruz. Şahsım ve milletim adına Ampute Milli Takımı'nı kutluyoruz."


#Recep Tayyip Erdoğan
#Ampute Milli Takımı
5 yıl önce