|

Eren Albayrak'ın menajeri 'yenisafak.com'a konuştu

Çaykur Rizespor'un başarılı sol beki Eren Albayrak için menajeri Fazıl Özdemir 'yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu. Milli futbolcunun transferi hakkında konuşan Özdemir, Eren Albayrak'ın Beşiktaş ile anlaştığı iddialarına da açıklık getirdi.

Yeni Şafak ve
15:27 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:33 - 21/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Eren Albayrak (Ç.Rizespor)
Eren Albayrak (Ç.Rizespor)

Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla İstanbul kulüplerinin dikkatini çeken Eren Albayrak için menajeri Fazıl Özdemir yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu. Basında çıkan transfer iddialarını değerlendiren Özdemir, 'Eren'in Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları doğru değil' dedi.



İşte Fazıl Özdemir'in Eren Albayrak'ın transferine dair yaptığı açıklamalar;



  • Eren'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Rizespor kulübü ile henüz görüşmedik. Önce kulübümüzle görüşeceğiz. Sonuçta Eren bu kulüpte 3 yıldır top oynuyor. Eren'in Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları doğru değil. Bize henüz ulaşmış bir resmi teklif yok. Rizespor kulübü ile anlaşamazsak gelen teklifleri değerlendirebiliriz. Eren gelişime açık bir futbolcu ve kendisi için en doğru kararı vereceğiz.

Milli Takım konusu


Menajer Fazıl Özdemir, Eren Albayrak'ın milli takım şansı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, 'Eren, milli takım havuzunda yer alan bir futbolcu. Fatih Terim'in izlediği isimler arasında. Göstereceği performans milli takım konusunda belirleyici olacaktır. Eren tabiki de her Türk futbolcusu gibi Euro 2016'da yer almak ister.' ifadelerinde bulundu.



Eren Albayrak bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 9 asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı futbolcu sol bek ve sol önde oynama özelliği ile bir çok takımın takibinde yer alırken yaptığı isabetli ortalarla da dikkat çekiyor.








Arda Turan'dan Azerbaycan'a destek Beşiktaş'tan Mario Gomez, Caner Erkin ve Gökhan Gönül açıklaması




#Eren Albayrak
#Çaykur Rizespor
#Beşiktaş
8 yıl önce