|

Eriksson süre istedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in prensipte anlaştığı Sven-Goran Eriksson'un eşinin Türkiye'ye gelmek istemediği öğrenildi. Bunun üzerine Başkan Şener'i arayan İsveçli hoca, eşini ikna etmek için kendisine süre verilmesini istedi.

Kamil Anahar
00:00 - 12/06/2009 Cuma
Güncelleme: 23:04 - 11/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Eriksson süre istedi
Eriksson süre istedi
EŞİ ENGEL ÇIKARIYOR

Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in Lisbon'da görüşerek prensipte anlaşma sağladığı İsveçli teknik direktör Sven-Goran Eriksson'da sok gelişme. Ünlü teknik adamın eşinin Türkiye'ye gelmek istemediği ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından başkan Şener'i arayan Eriksson, “Bana bir gün daha zaman verebilir misiniz? Eşimi Türkiye'ye gelme konusunda ikna etmeye çalışıyorum” dediği öğrenildi.


GELMEZSE DÜNYA'NIN SONU DEĞİL

Zaccheroni ve Eriksson'a teklifte bulunduklarını belirten Şener, “Ben elimden geleni yaptım. Ayrıca ben Eriksson için yüzde yüz gelecek demedim. Şartlarımı zorladım. Görüşmeler halen sürüyor. Gelmezse de adamı dövecek halim yok” diye konuştu. Eriksson'la görüşmelerin sürdünü ifade eden Şener, “Eğer bu iki isim gelmezse daha kalitelisini getiririz” diye konuştu.


Eriksson ile başbaşa görüşme

Yeni hoca için çalışmalarını sürdüren bordo-mavili kulüpte Başkan Sadri Şener ve Mali Sayman Mahmut Aksu, İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson ile önceki gün Portekiz'in Lisbon kentinde görüştü.


Gelecek yıl her şey çok farklı olacak!

Geçen sezon Manisa'dan transfer ettiği Selçuk İnan, yeni sezonun hem kendisi, hem de takımı için çok farklı olacağını söyledi. Selçuk, “Bunun için çok çalışacağız. Bu sezon hem hedef daha büyük, hem de beklentiler daha çok” dedi.


Zafer Yelen, resmi imza için sabırsız

Hansa Rostock'tan bonservisini alan gurbetçi futbolcu Zafer Yelen, imza atmak için sabırsızlanıyor. Trabzon forması giymeyi çok istediğini belirten Zafer, “Formayı kapmak için çok çalışacağım ve umarım bunu başarırım” diye konuştu.


15 yıl önce