|

Eriksson sürprizi

Başkan Şener'in “Parayı basıp öyle bir isim alacağım ki kombinelerde patlama yaşanacak” dediği ünlü hoca belli oldu. Şener, Eriksson'la görüştüklerini kararını bugün bildireceğini açıkladı.

Kamil Anahar
00:00 - 11/06/2009 Perşembe
Güncelleme: 03:22 - 11/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Eriksson  sürprizi
Eriksson sürprizi

Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör sorununu çözmek için yurt dışına çıkan Başkan Sadri Şener'in, “Basıp parayı en iyisini alacağım. Öyle bir teknik adam alacağım ki kombine patlaması yaşanacak” dediği ismin ünlü İsveçli hoca Sven-Goran Eriksson olduğu ortaya çıktı. Transfer görüşmeleri yapmak üzere kulüp genel saymanı Mahmut Aksu ile birlikte yurt dışına giden başkan Şener, İstanbul'a döndü. Şener, Eriksson ile olumlu bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Yardımcı olarak Tugay'ı önerdik, o da mutlu oldu. Kararını bugün verecek” diye konuştu.


OLMAZSA ZACCHERONİ

Şener, Zacheroni ile de görüşme yaptıklarını ve takımın CD'lerini isteyen bu teknik adamın da gündemlerinde bulunduğunu, bugünkü gelişmelere göre bir değerlendirme yaparak, teknik heyet konusunu sonuçlandırmak istediklerini kaydetti. Asbaşkan Hacısalihoğlu ise Ferhat'ın imza töreninde yönetim kurulunun göreve devam edip etmeyeceği yönündeki bir soru üzerine, “Göreve devam edip etmeme konusunda kararı başkan verecek. Kararı açıklamış değil, ama genel eğilimini devam etme şeklinde diye algılıyorum” dedi.





15 yıl önce