|

Erkan Zengin'in yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Erkan Zengin için bordo mavili kulüple Eskişehirspor'un anlaşmaya vardığı belirtildi. İsveç asıllı futbolcu ile birlikte Uğur İnceman'ın da Eskişehirspor'a transfer olacağı belirtildi.

Yeni Şafak
10:45 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 12:08 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'yla Euro 2016'da forma giydi.
Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'yla Euro 2016'da forma giydi.

Bu sezon PTT 1.Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor teknik direktörlük görevine Alpay Özalan'ı getirdikten sonra transferde atağa kalktı. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip iki eski oyuncusunu kadrosuna katıyor.



Eskişehir yerel basınındaki haberlere göre Erkan Zengin ve Uğur İnceman gelecek sezon Eskişehirspor'da forma giyecek. Trabzonspor'un Erkan Zengin transferinde ödemesi gereken 1.5 milyon euroyu istemeyen kırmızı siyahlı ekibin bu ücret karşılığında oyuncularını geri istediği ifade edildi. Futbol hayatını Hollanda Ligi ekiplerinden Roda'da sürdüren Uğur İnceman'ın da Alpay Özalan faktörü sebebiyle Eskişehirspor'dan gelen teklifi kabul ettiği ve futbolu Eskişehirspor'da noktalayacağı belirtildi.



Eskişehirspor'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Akif Yer de iki oyuncu ile ilgili attığı tweette transferlerin bittiğini müjdeledi;



#Erkan Zengin
#Uğur İnceman
#Eskişehirspor
#Trabzonspor
8 yıl önce