|

Erol Bulut derbide forma giyemeyecek futbolcuyu açıkladı

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı yıldızı Mbwana Samatta, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, "Samatta sakatlığından dolayı 3-4 hafta bizimle beraber olamayacak" dedi.

Haber Merkezi
11:40 - 26/11/2020 Thursday
Güncelleme: 12:10 - 26/11/2020 Thursday
Yeni Şafak
Sarı-lacivertliler Süper Lig'de 2. sırada yer alıyor.
Sarı-lacivertliler Süper Lig'de 2. sırada yer alıyor.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, takımın durumuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Futbolun başı sağ olsun"
  • "Bir dünya yıldızı aramızdan ayrıldı. Futbolun başı sağ olsun. Olympiakos döneminde güzel bir anımız olmuştu. 2005-06 yılında şampiyon olduğumuzda kulüp onu davet etmişti. Isınmaya çıktığımızda ısınamamıştık çünkü Maradona bütün topları tribüne atmıştı..."

"Süreci iyi yönettik"

  • "18 transfer yaptık. Kolay değil bir anda yüksek performans beklemek. Süreci iyi yönettik. Şu anda 20 puanımız var, 2. sıradayız. Daha iyi olabilirdi ama şu anda durumdan memnunuz."
"Gökhan bugün antrenmana çıkacak"

  • "Birkaç sakat ve hasta futbolcumuz var. Onlar da takıma hızlı bir şekilde gelecek. Valencia şu anda takıma dönmedi. 1-2 gün içerisinde Türkiye'ye dönecek. Gökhan Gönül bugün antrenmana çıkacak. Maça birkaç gün daha var. İnşallah bir sıkıntısı olmaz ve hafta sonunda bizimle olur."
"İnşallah 3 puanı alan taraf biz olacağız"
  • "Tabii ki eksiklikler her iki takımda da var. Sakatlıklar, cezalılar oluyor. Elimizdeki futbolcuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu haftada elimizden gelen en iyisini yaparak 3 puanı alarak ilerlemek istiyoruz. Herkes Fenerbahçe'nin transferini konuşuyor ama Beşiktaş ve Trabzonspor'a baktığımızda 12-13 transfer yaptı. Herkes performansı ve kaliteyi yükselmeyi düşünerek transfer yapıyor. Bizim kalitemiz belli, biz üzerine koymaya çalışıyoruz. Bu hafta iyi bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah 3 puanı alan taraf biz olacağız."
"Samatta 3-4 hafta yok"
  • "Samatta'yı biz maçta 60 dakika oynattık. Hafta sonu olan maçı düşünerek oyundan aldık. Ama maalesef sakatlığı ile ilgili 3-4 haftalık bir sorun yaşayacağız. Bizim için çok değerli. İhtiyacımız olan bir futbolcu. İnşallah kısa zamanda sahalara dönecektir."


#Erol Bulut
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Samatta
3 years ago