|

Erol Bulut'un açıklamaları Beşiktaşlıları kızdırdı

Siyah-beyazlı taraftarlar Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un "Beşiktaş'a en az 1 puan için gideceğiz" sözlerine, Başakşehir maçı öncesi açıklamalarını anımsatarak tepki gösterdi.

Yeni Şafak
11:26 - 18/04/2018 الأربعاء
Güncelleme: 12:04 - 18/04/2018 الأربعاء
Yeni Şafak
Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor.
Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut mücadeleyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Önlemimizi alacağız"

Ligde 3 maçlık kredilerinin olduğunu belirten Bulut, “Alanyaspor karşılaşması öncesinde de 3 maçlık kredimiz vardı ve bunu koruduk. Yine 3 maçlık bir kredimiz var. Ama bu demek değil ki biz bırakacağız, rakipler bize yaklaşsın. Biz bu hafta da Beşiktaş karşısına en az 1 puan için gideceğiz. Gol yemediğin sürece 1, gol attığınız zaman 3 puan alıyorsunuz. Aynı şekilde Beşiktaş’ın karşısına çıkacağız. Onlar da şampiyonluğa oynuyor. Türkiye’de iyi top oynayan 1-2 takım içerisindeler. Onlar da baskılı oynayarak kazanmak isteyecekler. Biz de ona göre önlemimizi alacağız” şeklinde konuştu.


  • Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medya hesaplarından Erol Bulut'un Başakşehir'le oynanan maç öncesinde "Şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir" ifadelerini anımsatarak genç çalıştırıcının Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

#Beşiktaş
#Yeni Malatyaspor
٪d سنوات قبل