|

Erol Bulut'un istediği Serdar Dursun Phillip Cocu'nun yanına gidiyor

İngiltere Championship ekibi Derby County, forvet transferi için gündemine Serdar Dursun'u aldı. Almanya Bundesliga 2'de Darmstadt forması giyen ve bir yıl sözleşmesi kalan golcü oyuncu için resmi teklif sunuldu. 28 yaşındaki oyuncu, Erol Bulut ile görüştüğünü ve Fenerbahçe'nin kendisini istediğini söylemişti.

10:31 - 29/09/2020 Salı
Güncelleme: 10:45 - 29/09/2020 Salı
DHA
Serdar Dursun, geçen sezon 19 gol kaydetmişti.
Serdar Dursun, geçen sezon 19 gol kaydetmişti.

Geçen sezonu 36 maçta 19 gol atarak tamamlayan Serdar Dursun, Çin başta olmak üzere, Bundesliga ve Süper Lig'den de teklifler aldı ancak bonservis bedeli nedeniyle transferi gerçekleşmedi.

İngiliz kulübü, 28 yaşındaki oyuncu için Darmstadt'a 1 milyon euroluk teklifte bulundu. Daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştırmış olan Derby County Teknik Direkörü Phillip Cocu'nun da, deneyimli golcüyü özellikle takımda görmek istediği öğrenildi. İngiltere'de forma giymeye sıcak bakan Serdar Dursun, kulüplerin anlaşması durumunda Ada'nın yolunu tutacak.

  • "Erol Bulut ile görüştüm"
  • Adının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılması hakkında konuşan Serdar Dursun, "Bu takımlarla menajerim görüştü. Daha sıkı görüşme Fenerbahçe ile oldu. Erol Bulut ile görüştük. Erol Bulut beni 2. forvet olarak düşündü. Tabii ki bonservisim ve çeşitli nedenlerden dolayı temaslar son birkaç haftada kesildi. Ama Fenerbahçe’ye transferim gayet ciddi bir durumdaydı" ifadelerini kullanmıştı.
#Erol Bulut
#Serdar Dursun
#Transfer
#Fenerbahçe
#Derby County
#Phillip Cocu
4 yıl önce