|

Ersen Martin İspanya'da

Trabzonspor,Ersen Martin'i bir İspanyol kulübü olan Recreativo De Huelva kulübüne verdi

İha
00:00 - 1/09/2007 السبت
Güncelleme: 17:04 - 1/09/2007 السبت
Yeni Şafak
Ersen Martin İspanya'da
Ersen Martin İspanya'da

Trabzonspor, Brezilyalı eski futbolcusu Fabiano Eller'den sonra Ersen Martin'i de yine bir İspanyol kulübü olan Recreativo De Huelva kulübüne verdi. Dün akşam karşılıklı görüşmelerin ardından, La Liga ekibi ile faks yoluyla sözleşme imzalayan golcü oyuncunun Recreativo Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.




Trabzonspor yönetiminden Ersen Martin'i resmen isteyen İspanya temsilcisi dün akşam karşılıklı görüşmenin ardından faks yoluyla golcü oyuncuya sözleşme imzalattı. Bugün İspanya'ya gidecek olan Ersen Martin'in yeni takımı ile idmanlara başlayacağı belirtildi. Bordo-mavili kulübün bu transferden gelecek olan para ile yeni bir golcü oyuncu transferi etmek için harekete geçti. Forvet mevkiinde Ersen Martin'den boşalacak olan yere, Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek istediği İsveçli golcü Rada Prica ilebüyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.


Öte yandan Trabzonspor'da izin başladı. Milli maçlar nedeni ile lige verilen arada teknik direktör Ziya Doğan'ın oyuncularına pazartesi gününe kadar izin verdi. Pazartesi günü Bolu'daki Koru Tesisleri'nde toplanacak olan bordo-mavili takım burada 1 hafta kamp yapacak.


٪d سنوات قبل