|

Ersen Martin maç saatini bekliyor

Trabzonspor'da, Ersen Martin'in Fenerbahçe maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç saatinde netlik kazanacağı açıklandı.

İha
00:00 - 25/11/2006 Cumartesi
Güncelleme: 11:26 - 25/11/2006 Cumartesi
Yeni Şafak
Ersen Martin maç saatini bekliyor
Ersen Martin maç saatini bekliyor

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Ersen Martin'in Fenerbahçe maçında oynayıp, oynamayacağına maç saatinde karar vereceklerini belirterek “Ersen Martin'in Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar vereceğiz. Ersen Martin gerçekten çok özverili bir oyuncu, Fenerbahçe maçında da oynamayı çok istiyor. Burnundan yeni ameliyat olması nedeni ile gelebilecek olan bir darbeyi düşünüyor. Sağlık kurulu, teknik heyet ve Ersen Martin ile birlikte maç saatinde bir karar vereceğiz. Ama kendisi oynamayı çok istiyor” dedi.

Güney, Fenerbahçe maçında kart cezalısı Hasan Üçüncü, Çağdaş Atan ve Musa Büyük'ün dışında sakatlıkları devam eden İbrahim Yattara, Ömer Rıza ve Celaleddin Koçak'ın forma giyemeyeceğini kaydederek sağ ayak bileğinde ağrısı olan Musampa'nın da durumunun ciddi olmadığını yarın oynanacak olan karşılaşmada teknik direktör Ziya Doğan'ın görev vermesi halinde forma giyebileceğini söyledi.

17 yıl önce