|

Ersun Yanal Galatasaray'da iddiasına Fenerli isyanı

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu depremi yaşanırken, yerine gelecek hoca da tartışma konusu oldu. Galatasaray'ın yerli hocada karar kıldığı ve bu ismin 2013-2014'te Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Ersun Yanal olduğu iddia edildi. Yanal'ın ezeli rakiplerinin başına geçeceği söylentisi ise Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi.

Yeni Şafak
19:57 - 18/11/2015 Çarşamba
Güncelleme: 18:05 - 18/11/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'da sürpriz bir şekilde görevi bırakan Hamza Hamzaoğlu'nun yerine akla ilk olarak Ersun Yanal'ın gelmesi sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray camiasında Ersun Yanal'ın isminin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında. Sarı Kırmızı taraftarla bu bilgi doğrultusunda olumlu mesajlar paylaşırken, Fenerbahçeli taraftarlar ise adeta isyan bayrağı açtı. Takımı şampiyon yaptıktan sonraki sezonun başında Başkan Aziz Yıldırım ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gönderilen Yanal'ın ezeli rakiplerinin başına geçmesini istemeyen çok sayıda Fenerbahçeli Twitter'da, Yanal'a Galatasaray'dan gelecek teklife “hayır” demesi çağrısı yaptı.



Trabzonspor' dan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan ve kendisine yapılan bazı teklifleri kabul etmeyen Ersun Yanal'ın Galatasaray'dan gelecek teklife sıcak bakacağı belirtiliyor. Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi oyuncularla daha önce Manisaspor ve A Milli Takım'da çalışan Ersun Yanal'ın Galatasaray'dan gelecek olan teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.



Öte yandan Galatasaray, daha önce teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Ersun Yanal'ın getirilmesinin planlandığı şeklinde basına yansıyan haberler sert bir dille yalanlamıştı.





#Galatasaray
#Ersun Yanal
#Hamza Hamzaoğlu
8 yıl önce