|

Ersun Yanal yeni Selçuk İnan'ını buldu

Moskova derbisini izlemek için Rusya'ya çıkarma yapan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın, İsrail Milli Takımı'nda oynayan Müslüman futbolcu Bibras Natcho için olumlu rapor verdiği belirtildi.

Yeni Şafak
10:05 - 2/05/2017 Salı
Güncelleme: 10:50 - 2/05/2017 Salı
Diğer
Bu sezon CSKA'da 28 maça çıkan Natcho 4 gol atarken 2 de asist yaptı.
Bu sezon CSKA'da 28 maça çıkan Natcho 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, Gençlerbirliği maçının ardından yanına asbaşkan Ahmet Çubukçu ile teknik direktör Ersun Yanal'ı da alarak Rusya'ya gittiği öğrenildi.


Sabah'ta yer alan habere göre; CSKA Moskova'nın Spartak ile yaptığı maçı izleyen üçlünün, Zoran Tosic ve Serdar Taşçı ile görüşmesi beklenirken, bu oyuncuların dışında Bibras Natcho'yu da takip ettiği ifade edildi.

Üç sezon önce de gündeme gelen ancak alınamayan CSKA Moskovalı orta saha oyuncusu için Yanal'ın olumlu rapor sunduğu belirtildi.

Müslüman olması avantaj

Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan İsrail Milli Takımı forması da giyen Çerkes asıllı Natcho için Trabzonspor'un tüm şartları zorlayacağı ifade edildi. 29 yaşındaki oyuncunun çok yönlü bir orta saha oyuncusu olması Ersun Yanal'ı cezbederken, oyuncunun Müslüman oluşunun bu transferde kolaylık sağlaması beklendiği aktarıldı.

  • Tecrübeli oyuncu, profesyonel futbol kariyerine İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımında başladı. 3 sezonda 13 maça çıkıp 1 gol atan Bibras, sonrasında Rubin Kazan (4 sezon, 147 maç, 31 gol) ve PAOK (1 sezon, 20 maç, 3 gol) formaları giydi. CSKA Moskova'da 3.sezonunu geçiren oyuncu, çıktığı 93 maçta 6 bin 732 dakika süre aldı ve 20 gol attı.
Oyun stiliyle Selçuk İnan'a benzetilen Natho'nun nasıl bir oyuncu olduğuna dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Bibras Natcho
7 yıl önce