|

Ersun Yanal'ın transfer listesi

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erken start verdi. Teknik direktör Ersun Yanal, geleceğin takımını kurmak için Avrupa ile Trabzon arasında adeta mekik dokuyor.

Yeni Şafak
12:57 - 13/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:01 - 13/04/2015 Pazartesi
DHA

Trabzonspor'da Onur, Bosingwa, Mehmet Ekici ve Cardozo gibi tecrübeli oyuncuların iskeletini oluşturacağı kadroya, çok koşan ve gelecek vadeden genç isimleri de eklemek için kolları sıvayan Ersun Yanal, son 1 ay içinde 2 defa Avrupa'ya giderek maç izledi.



Gözde Mevlüt


Yanal'ın öncelikle Cardozo'ya partner arayışı içinde olduğu, Saint Etienne'nin Türk forveti Mevlüt Erdinç'in de listenin başında bulunduğu bildirildi. Mevlüt'ü ikna etmek için büyük yol katettiği belirtilen bordo mavililerin listesinde Mains'den Yunus Mallı, Hannover'den Kenan Karaman ile H.Berlin'den Tolga Ciğerci gurbetçi oyuncular olarak göze çarpıyor.



Ekdal için Erkan devrede


Önceki gün İtalya'da Cagliari'nin İsveçli oyuncusu Albin Ekdal'ı izleyen ve beğendiği öğrenilen Ersun Yanal'ın, bu transfer için Erkan Zengin'i de devreye sokacağı belirtildi. İsveç Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Ekdal'la görüşecek olan Erkan'ın transferde aşama kaydedilmesinde büyük yardımı olacağı ifade edildi.



Trabzonspor ayrıca Bursaspor'dan Şener, Gençlerbirliği'nden Tosiç, Werder Bremen'den Junuzoviç'le de ilgileniyor.



#ersun yanal
#trabzonspor
#transfer listesi
9 yıl önce