|

Ertaç Özbir Fenerbahçe iddialarını doğruladı

Evkur Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki file bekçisi Ertaç Özbir menajerinin Fenerahçe ile bir görüşmesi olduğunu doğrularken, "Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun" dedi.

Yeni Şafak
09:02 - 12/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:31 - 12/05/2018 Cumartesi
Diğer
ERtaç Özbir bu sezon ligde çıktığı 27 maçın 9'unda kalesini gole kapatmayı başardı.
ERtaç Özbir bu sezon ligde çıktığı 27 maçın 9'unda kalesini gole kapatmayı başardı.

Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir, Fenerbahçe'nin kendisini istediği iddialarını doğruladı. 28 yaşındaki eldiven menajerinin sarı-lacivertli kulüple görüştüğünü açıkladı.

Hakkında son dönemde çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuşan Ertaç'ın Radyospor'a yaptığı açıklama şöyle;

"Menajerim Fenerbahçe'yle görüştü"

  • "Bu sezon düzenli olarak oynadığımdan dolayı birkaç takımla ismi anıldı ya da anılmadı, bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun. Sözleşmem devam ediyor. Fakat sözleşmem içerisinde serbest kalma maddem var. Kulübüme belli bir miktar ödendiği taktirde boşa çıkabiliyorum."
"Milli formaya aşığım"

Hedefinin her zaman milli takım olduğunu belirten Ertaç Özbir, "O formaya aşığım. Milli takımda as kaleci olmak istiyorum. Avrupa'da da forma giymek istiyorum. Avrupa arenasında da sahaya çıkmak bir gün umarım bana da nasip olur" ifadelerini kullandı.

#Ertaç Özbir
#Fenerbahçe
#Yeni Malatyaspor
6 yıl önce
default-profile-img