|

Ertuğrul Doğan: Eksiğimiz olabilir yanlışımız olmaz

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Bu şehrin yeniden şampiyonlukları görmesi cok önemli ama sevinci sürdürülebilir bir ekonomi ile görmesi daha önemli. Trabzonspor'a eksiğimiz olabilir fakat yanlışımız olmaz" diye konuştu. Doğan, Anthony Nwakaeme ve Anastasios Bakasetas hakkında da önemli mesajlar verdi.

Ali Kemal Yazıcı
09:20 - 17/12/2023 Pazar
Güncelleme: 09:45 - 17/12/2023 Pazar
Yeni Şafak
Ertuğrul Doğan, Bakasetas ve Nwakaeme'yle ilgili açıklama yaptı.
Ertuğrul Doğan, Bakasetas ve Nwakaeme'yle ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor'un genel durumu ve geleceğiyle ilgili konuşan kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, göreve geldikten sonra kulüp kasasından 90 milyon euro ödeme yaptıklarını belirterek, sürdürebilir bir ekonomik yapının oluşması için Yazıcı çaba gösterdiklerini söyledi. Bu paranın ödenmemesi halinde anlaşmaların feshinden kaynaklı olarak 70 milyon euro civarında bir tazminatla karşı karşıya kalacaklarını da belirten Doğan, "Uçurumun kenarından döndük. Bu şehrin yeniden şampiyonlukları görmesi çok önemli ama şampiyonlukları görürken sürdürülebilir bir ekonomi ile görmesi daha önemli. Aksi halde bizim gördüğümüz şampiyonluk gibi olur. Dolayısıyla biz bunları da yaşadık, gördük ve tecrübe ettik. Trabzonspor'a eksiğimiz olabilir fakat yanlışımız olmaz" dedi.





"Taviz vermeyeceğiz"

Her şeyi planlayarak yürüttüklerinin altını çizen Başkan Doğan, Suudi Arabistan takımı Al Fayha'da son 4 haftadır kadroya giremeyen eski oyuncuları Nwakaeme ve sözleşmesi bitecek Bakasetas ile ilgili de konuştu. Doğan, "Nwakaeme ile görüşmemiz oldu. Biz kendisine bir bonservis ödeyemeyeceğimizi söyledik. O da gelme niyetinde. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Bakasetas'a ise iki teklifimiz oldu. Oyuncunun bunlara olumlu yaklaşım vermediği doğrudur. Bakasetas sevdiğimiz bir oyuncu. Yıllardır sorunsuz şekilde bize katkılar sağlıyor. Ekonomik yapının sürdürebilir hale gelmesi için kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.




#Trabzonspor
#Ertuğrul Doğan
#Bakasetas
#Nwakaeme
4 ay önce