|

Eski borçlar dert oluyor

Eski yönetimin ödemediği borçlar az kalsın Trabzonspor'un İstanbul, Kartal'daki tesislerinin elden çıkmasına neden oluyordu.

.
00:00 - 25/05/2001 Cuma
Güncelleme: 14:40 - 5/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Eski borçlar dert oluyor
Eski borçlar dert oluyor

TRABZONSPOR'dan geçmiş dönemin faturalarının ödenmesine devam ediliyor. İstanbul, Kartal-Cevizli'de bulunan Trabzonspor tesislerinin kira ve diğer borçlarını ödemeyen eski yönetim kurulunun bu tutumu üzerine Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsayı geri almak için harekete geçti. Kulübün, kira, vergi ve KDV gibi ödenmesi gereken bedellerle birlikte toplam 136 milyar lira borcu bulunuyor.

MİLLİ Emlak Genel Müdürlüğü, ilk etapta 11 milyar lira ödenmesini talep etti. Bu bedeli ödeyen Trabzonspor Yönetim Kurulu, diğer borçların taksitlendirilmesini istedi. Ancak bu öneri reddedilerek paranın tamamının ödenmesi istendi. Yönetim Kurulunun bu borcu kısa sürede ödeyerek tesis ve arsanın elden çıkmasını önleyecek.

Sergen ve Hami yok

TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı G.Saray maçının hazırlıklarını tamamladı. Borda-mavili kulüple transfer görüşmelerini sürdüren Sergen, sarı kart cezası bulunan Hami'yle tedavi olmak için İsviçre'ye giden Osman, G.Saray'a karşı forma giyemeyecek. Tekelioğlu'nun Bulgar futbolcu Yanchev ve Zafer'e İstanbul'daki maçta görev vermesi bekleniyor.


23 yıl önce