|

Eskişehir Johnstone karşısında tur arıyor

Eskişehir'deki ilk maçı kazanan temsilcimiz, rakibini elemesi halinde bir üst turda Fransa'nın Marsilya takımıyla eşleşecek. Johnstone-Eskişehirspor maçı saat 21.45'te başlayacak

00:00 - 26/07/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:36 - 26/07/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Eskişehir Johnstone  karşısında tur arıyor
Eskişehir Johnstone karşısında tur arıyor

Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bugün İskoç ekibi Saint Johnstone ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçı 2-0 kazanan temsilcimiz, saat 21.45'te başlayacak karşılaşma sonunda turu geçmesi halinde Fransa'nın Marsilya ekibiyle eşleşecek. Türkiye'yi, Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten başkan Halil Ünal, 'Eskişehirspor'un 37 yıllık Avrupa özlemi var. Geçen sezon tribünlerimiz 'Avrupa aşkına' diye adeta yıkıldı. Avrupa'yı çok arzu ettik. Rabbim bir şekilde nasip etti. Onun için ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Elimizdeki mevcut kadronun bunu başaracağına inanıyorum. Hem futbolcularıma hem de teknik ekibime bu anlamda güveniyorum. İnşallah tur atlayıp gülen taraf olacağız ve ardından Marsilya'yı da Eskişehir'de misafir edeceğiz' dedi.


Yaşananlar doğru, vicdanım rahat

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile futbolcu Batuhan Karadeniz arasında 3 gün önce tartışma yaşandı. Johnstone kadrosuna alınmayan Batuhan, 'Yaşananlar doğru, vicdanım rahat' dedi. Sportif direktör Zafer Tüzün ise Batuhan'ın kadroya alınmamasının hoca tasarrufu olduğunu söyledi.



12 yıl önce