|

Eskişehirspor 2015 yılından umutlu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti.

Yeni Şafak
15:00 - 31/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:01 - 31/12/2014 Çarşamba
AA
Tuna, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un Trabzonspor maçındaki galibiyetinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Eskişehirspor'un ligde hak ettiği yerde bulunmadığını vurgulayan Tuna, şöyle konuştu:


"Takımımızın iyi olduğunu düşünüyorum. Takım daha iyi yerlerde olacaktır. Eskişehirspor'un 50'nci yılında şampiyonluğu arzu ediyoruz. Ligde yenemeyeceği takım yok. 2014 yılını da bitiyoruz. Gelecek yıl için kulüp yöneticilerimize, başkanımıza ve hocamıza başarılar diliyorum. Eskişehirspor kentin en önemli markasıdır. Herkesin, bu markaya, değere sahip çıkması maddi ve manevi desteklemesi gerekiyor. Eskişehirsporumuza destek vermek için artık, daha çok çalışacağız. 2015 yılında açacağımız yeni stadımızda bir şampiyonluk bekliyoruz."-


- "Sportif başarıyla unutulmaz bir 50'nci yıl olacak"


Hoşcan ise Eskişehirpor'un ligde bulunduğu sıralamasını beğenmediklerini bildirdi.


Şansızlıkları Trabzonspor maçıyla kırdıklarını anlatan Hoşcan, şunları söyledi:


"İyi bir takım olma yönünde olumlu çalışmalar yapıyoruz. Eskişehirspor, 2015 yılında 50'nci yılını doya doya yaşayacak. Sportif başarıyla unutulmaz bir 50'nci yıl olacak. Yeni stadımızla ilgili projelerimiz var. Bu projelerde bize Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve diğer ilgililer destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Projelerin onayından sonra stadımızın görsel yapısını camiamıza sunmak istiyoruz. Eskişehirspor'un 50'nci yılında müthiş bir stat olacak. Statlarımız bomboş, 2015 yılında taraftarımızın bu güzel futbola, takımımıza ve camiamıza en iyi desteği vereceğimize inanıyorum."
#Futbol
#SÜPERLİG
#Eskişehirspor
9 yıl önce