|

Eskişehirspor ÇEK''i kaptı

Kırmızı-siyahlı yönetim, teknik direktör Ersun Yanal''ın ısrarla istediği Özgür Çek ile 3.5 yıllığına anlaşıldığını bildirdi

.
00:00 - 7/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 03:18 - 7/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Eskişehirspor ÇEK''i kaptı
Eskişehirspor ÇEK''i kaptı

Eskişehirspor, F.Bahçe ile yollarını ayıran Özgür Çek ile anlaştı. Takımdan ayrılan Malecki ve Burhan''ın yerine Sırbistan FC Rad takımında forma giyen Goran Causic ve Andrej Mrkela ile güçlendiren Es Es, Fenerbahçe''de forma şansı bulamayan ve sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Özgür Çek''i ile de anlaştı. Teknik Direktör Ersun Yanal''ın ısrarla istediği ve anlaşma sağladığı genç oyuncu ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile ön protokol imzaladı. Geçtiğimiz gün Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturarak sözleşmesini karşılıklı fesih eden Özgür Çek, serbest kalarak bonservisi elinde bulunduruyordu. Birçok takımın istediği 22 yaşındaki genç orta saha oyuncu tercihini Eskişehirspor''dan yana kullandı. Yarın takımın Antalya Belek''teki kampına katılması beklenen Genç oyuncu, Eskişehir''e dönüşte 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Çalışmalar tam gaz sürüyor

Spor Toto Süper Lig''in ikinci yarı hazırlıklarına Antalya''da sürdüren Eskişehirspor''da çalışmalar son hızla sürüyor. Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde çalışan Eskişehirspor''da teknik direktör Ersun Yanal, taktik çalışmaları üzerinde duruyor. Antrenmanlara yeni transferler Goran Causic ile Andrej Mrkela de yer alıyor.


11 yıl önce